2010/07/25

Vi gillar eBilhyra!

Vi har redan slagit ett slag för eBilhyra, men nu har de bevisat att de inte bara har de bästa priserna, utan också kanonbra service.

Vi hyrde den här Toyotan när vi var i New York i juni 2009 för att köra ner till Washington DC. Vi hyrde samtidigt en bizz för att smidigt ta oss igenom alla vägtullar och kostnaden för tullarna betalade vi med kort när vi lämnade tillbaka bilen.

Häromveckan - mer än ett år senare - fick vi ett brev från Alamo (som är den biluthyrare eBilhyra valde att lägga oss på) att vi tydligen lyckats passera en vägtull utan att bizzen registrerades. Alamo ville nu att vi skulle fylla i namn, kreditkortsnummer, giltighetstid på kortet samt underteckna på ett papper och skicka dem med post för att de skulle kunna dra dessa 12 dollar (2 dollar vägtull och 10 dollar administrationsavgift).

Att skriva sitt kreditkortsnummer och sin namnteckning och skicka iväg gjorde att varningsklockor ringde förstås. Lite irriterade blev vi ju även på att detta skulle dyka upp efter så lång tid, men tänkte naturligtvis inte bestrida kostnaden som sådan.

Mailade eBilhyra och berättade om brevet och sa att om vi skall betala så tänkte vi betala via eBilhyra och inte genom att skicka våra kreditkortsuppgifter i ett brev. Vi fick svar i princip direkt att de skulle kolla upp ärendet och så häromdagen fick vi ett mail att Alamo nu bekräftar att de har betalt avgiften och inte tänkte förfölja oss längre!

Vi fortsätter att anlita eBilhyra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar