2010/12/30

4th of July in Boston

Foto: Boston Pops.
Vi firar det annalkande 2011 med att boka resa till New England! Vi har köpt flygbiljetter till Boston och köpt biljetter till Nascar-racen i Loudon, New Hampshire helgen den 16-17 juli.

Det innebär att vi för första gången kommer att vara i USA när de firar nationaldagen den 4 juli och det är något vi ser fram emot. Eftersom Boston var centrum för skapandet av USA:s självständighet lär "4th of July" vara särskilt häftigt här!

Därefter börjar vi köra söderut i sakta mak längs kusten ner till New York där vi räknar med att vara några dagar innan vi kör norrut igen till New Hampshire.

Vi gjorde en omvänd bokning den här gången, dvs vi började med att boka Nascar innan vi ens hade några flygbiljetter till USA. Sen hittade vi flyg till Boston på budjet.se för 5.885 kr/person med Iceland Air (med en mellanlandning i Reykjavik). Hittade en del ännu billigare biljetter men vi var bekväma och prioriterade dels att inte landa för sent på kvällen i Boston, dels kort väntetid på mellanlandningen. Lägger hellre till ett par hundralappar och slipper att vänta 4 timmar på någon annan flygplats för att sen inte landa i Boston förrän kl 22 på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar