2010/08/23

En svensk NASCAR-förare?

Precis när vi nu samlar ihop flygbiljetter, hyrbils-vouchers, hotelbokningar och evenemangsbiljetter för NASCAR-resan nås vi av ett fantastiskt skvaller. Mattias Ekström som var över tidigare och körde så förtjänstfullt på Watkins Glen, kanske skall göra ett nytt inhopp på Richmond International Raceway. Lördagkväll den 11 september sitter jag och mina kompisar på 15:e raden precis vid utgången på sista kurvan. Det blir i så fall första gången en svensk kör på en oval i NASCAR:s högsta serie. Vi håller ett gäng tummar tills vidare i alla fall. Foto: RIR.

2 kommentarer:

  1. hej mats tänkte höra lite om nascar tävlingen i talladega 17e april, jag hittade rese aranskören go sport travel har du någon erfarenhet av dom eller finns det bättre vägar att gå m.v.h jögge

    SvaraRadera
  2. Hej Jögge. Jag tror säkert att resebyrån är seriös, och skall du åka själv och vill ha sällskap kan det nog vara en bra idé. Men om du kan locka med en kompis eller två, kan ni klara det själv och spara en slant. Vi brukar köpa racebiljetter till söndagen direkt från USA. Som man antingen printar ut från en pdf, eller så kommer dem hem rent fysiskt med DHL eller liknande. De bästa platserna brukar vara vid utgången på Turn 4.
    Tänk på att man även bör vara där på lördagen för att se kvalet, och Nationwide-racet. Lördagsbiljetten kan man köpa rätt billigt på plats.
    En hyrbil och ett vettigt motell beställer man också hemifrån. Kolla på våra länkar här på sidan. Svenska Nascarfans på nascar.se är också ett tips att kolla för restips och kanske reskamrater. Hör av dig och berätta hur du gör.

    SvaraRadera